Keresés

Fotógaléria

A saját gyártmány:   100 % ban  BIO termék 100 % ban HAZAI  első osztályu BÜKK fából !
 
A babakarám – babakerítés, többszörös fejlesztéssel nyerte el jelenlegi formáját és méreteit a szabvány előírásokhoz igazodva. Kezdetben a külföldiekhez hasonló megoldást alkalmaztunk a csatlakozásoknál, a tapasztalat azonban bebizonyította, hogy ez nem felel meg a statikai elvárásoknak. Azt a látszatot keltette, hogy bármilyen szögben lehet használni. Valójában azonban csak a derékszöghöz közeli állapot volt elfogadható, mert ha kicsit tovább erőltették (hegyesebb szögben), azonnal tört. Különösen nagy számban törik ez a típus. Azt gondolnánk, mivel import gyártmány, az csak jó lehet. Az anyaga kifogásolhatóan gyenge fenyőfából van, még a rudak is, holott annak törése életveszélyt is okozhat. Van olyan forgalmazó, aki azt állítja, hogy bükkfából van, és mivel a vásárlók többsége nem született faipari szakértőnek, hiszékenyen viszi haza a pár hónap (esetleg pár nap) múlva darabjaira széteső terméket.
Az ok abban rejlik, hogy a fenyőfa sokkal lazább szerkezetű, mint a bükk, ezért érzékenyen reagál a hőmérséklet és páratartalom ingadozásra. Ezért összeszárad, könnyen törik, és a rögzítő csavaroknál elhasad.

Az utóbbi időben a környező országokban jegyzett webshopok árasztották el esélyesen távol keleti termékekkel a kiber teret  Prédának tekintve a Magyar piacot. Talán érdemes megfontolni hogy vajon miként fogunk érvényesíteni egy esetleges garanciális problémát mondjuk Bukarestbe , Prágába vagy Pozsonyba. Arról nem beszélve hogy hol marad a hazai piacunk védelme. 

A saját gyártású babakarám és az import  (NEM FORGALMAZZUK) közötti különbség szemmel látható a fotógaléria ide vonatkozó képein.

Az általunk gyártott BABAKARÁMOK  alapanyaga háromszor erősebb a fenyőfánál. A csatlakozási pontoknál csuklópántokat alkalmaztunk, mert a régi megoldás azt a hamis látszatot keltette, hogy bármilyen szögben lehet használni. Ezért termékeink variálhatósága lényegesen megnőtt !  Valóban ÖSSZECSUKHATÓ lett ! 

Az évek folyamán történt fejlesztések során megjelenő forma elnyerte a Magyar Szabadalmi Hivatal  MINTAOLTALMÁTMásolása, forgalmazása engedélyünk nélkül büntető jogi következményekkel jár !

A babakarámok 2 alapvető típusát gyártjuk. Méretbeli  és árbeli különbséggel.  A felhasználási hely méretadottságaihoz alakítható elképzelésünk. A MIDI változat helytakarékosabb ezért kisebb lakásban is hasznosan elfér, mégis nem lebecsülendő a mérete.  A  különböző praktikus szettek  4-6-8 elemes változatban vásárolhatók vagy akár elemenként is.

Összehasonlítási példában a két féle típus méretei láthatóak ! 

Megnevezés Teljes hossz Magasság Tartalmaz
Babakarám Óriás járóka    8/1 770 cm 73 cm 7 elem+1 ajtó + fali rögzítő szett
Babakarám MIDI  8 610 cm
70 cm
7 elem +1 ajtó 

A fali rögzítést akkor kell alkalmazni, ha kerítésként akarjuk használni. A két végén alul-felül fúrással kell rögzíteni. Egyenes kerítést szükséges merevíteni, ez házilag, léccel is megoldható. A stabilitás érdekében azonban célszerű cikk-cakban rakni. Legstabilabb használata babakarám-ként körbe vagy bármilyen alakzatban (elemszám függvénye) lerakni. Ekkor nem szükséges a fali rögzítés.
A használat során kizárjuk a különböző veszélyforrásokat pl.: kandalló, háziállat, lépcső, terasz, számítógép, stb.)

A MIDI babakarámhoz külön kell fali rögzítőt rendelni (csak kerítés esetén , nem zárt alakzat)

Garancia:

Az általunk gyártott termékek garanciális ideje 12 hónap.

A magyar bükkfa:  a világ legjobb minőségű bükkfája !

Összecsukható !


Az általunk gyártott termék fő jellemzői:

  • hazai minőségű, I. osztályú bükkfa
  • csiszolt, sima, natúr felület
  • nincs kezelve semmilyen káros anyaggal, ezt nem is javaslom, mivel nem létezik olyan festék, ami nem tartalmaz semmilyen káros anyagot
  • csuklópántos kivitel
  • cikk-cakkban összecsukható
  • ajtós biztonsági zár
  • fali rögzítőszett (4 db tiplis fapánt + 4 db rögzítőcsavar fali tiplivel)

Főleg beltéri használata javasolt, azonban kültéren is használható amennyiben esőtől védett helyen kerül felállításra. Az aljára polyfoam, plédek, vagy alkalmas szivacs betét javasolt.

Tisztítás: csak portalanítás szárazon, ill. nagyobb szennyeződés polírpapír.

Szivacs betét : mosható huzattal rendelhető széria vagy egyedi mérettel  partnerünktől : https://szivacsexpress.hu/

A biztonsági ajtó: 4 ponton zár + rögzítő retesz.

  • reteszt elhúzni
  • megemelni az ajtót
  • nyitni akár mindkét irányba


Fontos! Minden biztonság ellenére, a gondos szülői felügyeletet semmi sem pótolja.

Ajánlott: 2 éves korig